onsdag den 19. september 2012

Cirkus Benneweis med drengene, manden og svigermor

Drengene har ikke snakket om andet hele sommeren - Hvornår skal vi i cirkus?
Så jeg bestilte billetter for en lille måneds tid siden til Cirkus Benneweis på Bellahøj. Det blev til loge pladser, dvs. aller forrest lige knap en meter fra manegen. Drengene talte dage og glædede sig MEGET

Det startede dog ikke så godt, det første nummer var med en ca. 2 meter høj hest som løb meget hurtigt rundt, og det var bare for meget for Teo, som straks begyndt at græde og skrige at han ville hjem. Da de små hunde og heste kom ind var han faldet ned på jorden og resten af forestillingen nød han, allermest elefanterne og klovnen.
Tinus er meget visuel, og han var allermest begejstret for lyset og måden de skiftede farver på. Mens han klukkede af grin over et show klovnen lavede. Der var selvfølgelig popcorn, og en eller anden snurreting med lys til dem begge, og kl. 21.30 lå de begge i deres seng -  forhåbentlig en god og dejlig oplevelse rigere.


Jeg selv havde ikke været i cirkus i 15 år (eller mere??) Og jeg syntes det var et fantastisk show, morede mig mindst lige så meget som drengene gjorde.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar